Inapoi

Lansete feeder, picker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 2103

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 2103

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Alte branduri de lansete feeder:

Lansete feeder Daiwa | Lansete feeder Trabucco | Lansete feeder Shimano | Lansete feeder Preston | Lansete feeder Benzar Mix

Cele mai vandute lansete feeder

Lanseta feeder Korum Phase 1 3.35m | Lanseta Korum Phase 1 Feeder Rod 3.08m | Lanseta feeder Shimano Aero X1 Distance Power Feeder 3.96m | Lanseta feeder Preston Ascension 4.00m | Lanseta feeder Preston Ascension 3.80m | Lanseta feeder Carp Expert Advancer 3.60m | Lanseta feeder Daiwa Ninja X Feeder 3.90m

Pescuit la crap pe lacul Gruiu
Urmareste filmul "Pescuit la crap pe lacul Gruiu".

Cateva imagini de la o partida de pescuit la crap pe lacul Gruiu. S-a pescuit cu bete feeder si la rubeziana.
Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescuitul la feeder este o metoda simpla, eficace si relativ usor de practicat, ideea de baza fiind ca nada sa ramana constant in aceeasi arie cu momeala, formand o zona capcana. Este, de asemenea, un stil accesibil din punct de vedere al costurilor, dat fiind numarul redus al accesoriilor si costul decent al echipamentelor folosite.

Astfel, pentru pescuit feeder echipamentul este compus din: lansete feeder ieftine, sau nu, mulinete feeder, cosulete feeder, momitoare,method feeder si pellet feeder, monturi feeder.

Lanseta feeder ( nu de putine ori, remarcate si ca "bete feeder" ) are ca specific numarul mare de inele ce ii asigura o distribuire progresiva a tensiunii in blank. De asemenea, vine echipata cu un numar de 2 sau 4 varfuri, acestea avand putere si actiune diferite.

In alegerea unei lansete feeder ieftine sau scumpe, trebuie sa tinem cont de tipul de peste vizat ( platica, crap etc), precum si de locul de pescuit – daca am ales sa pescuim in ape curgatoare sau balti, putand astfel stabili puterea si actiunea lansetei de care avem nevoie. In functie de acestea, lansetele de feeder sunt light ( lansete picker ), medium si heavy. Ca varianta de bete feeder, se poate opta si pentru cele telescopice, utilizatatea acestora facandu-se resimtita atunci cand vrem sa luam echipamentul cu noi in vacante. Sau, de cele mai multe ori, fiind optiunea abordata de pescarii ce nu detin o masina pentru transport.

Mulineta de feeder se alege tinand cont de lanseta, de stilul de pescuit, de tipul de pesti vizati, precum si de detalii tehnice si financiare.

Fie ca ne orientam catre categoria de produse ieftine, preturi mici, fie ca abordam gama celor de top, oferta pe magazin online este foarte bogata si este aproape imposibil sa nu iti aduni echipamentul dorit.


Cum sa faci alegerea potrivita a unei lansete feeder?

Lanseta de feeder se alege in functie de tipul apei ce va fi pescuita ( curgatoare sau lac ) si nivelul de experienta al pescarului. Urmatorul criteriu de selectie este specia vizata, talia exemplarelor si distanta la care se va pescui. Conteaza la fel de mult si tehnica pentru care se opteaza : pescuit la feeder cu cosulet sau pescuit la feeder cu momitor de tip method feeder. Tipul varfului de semnalizare este la fel de important. Poate fi din fibra de sticla, carbon plin sau carbon tubular. Varfurile diferentiaza tehnica, distanta la care se pescuieste si semnalizarea trasaturilor.


Cum se pozitioneaza lanseta feeder?

Este indicat ca lanseta sa se pozitioneze la un unghi de 45 de grade minim si maxim 90 de grade in raport cu directia firului aflat in asteptare in apa. Distanta intre suportul de fata si cel de spate nu trebuie sa depaseasca jumatate din lungimea totala a lansetei de feeder. Cu cat este mai mica portiunea lansetei pozitionata pe suporti ( fata si spate ), cu atat este mai vizibila trasatura pestelui.


Ce lansete feeder sunt bune pentru incepatori?

Pentru incepatori, este recomandata o lanseta de feeder cu o lungime de 3.90 metri si o putere de aruncare de maxim 170 de grame. In dotare, trebuie sa contina atat varfuri de semnalizare din fibra de sticla cat si din carbon PLIN. Pentru pescuit la distanta, se utilizeaza atat varfurile din carbon cat si cele din fibra de sticla DOAR DACA sunt de 2.5 sau 3 oz.


Care sunt cele mai bune lansete feeder pentru profesionisti?

Pescarii avansati isi aleg lansetele de feeder avand la baza criterii precum: distanta, talia si specia pestului vizat, disciplina ( cosulet sau method feeder ). Intotdeauna, vor avea minim o lanseta pentru fiecare situatie si difera conform criteriilor mentionate mai sus. Pentru distanta, pescarii de feeder profesionisti aleg lansete dedicate care au la baza rezerva de putere, distanta mare intre mandrina si inelul de plecare si diametru generos pentru inelul in cauza. Pentru proximitate se bazeaza in alegeri pe senzitivitate sporita si lansete usoare.


La ce caracteristici e necesar sa te uiti atunci cand cumperi o lanseta feeder?

Este important sa analizezi puterea de lansare, tipul varfurilor de semnalizare si lungimea totala. Nu trebuie omis nici diametrul inelelor cu care este dotata lanseta de feeder. Daca este mic ( de la plecare pana la varf ) va fi o lanseta de distante medii si proximitate. Daca este mare va fi o lanseta pretabila distantelor. La fel de important este si diametrul blancului. Cu cat este mai subtire, lanseta este mai usoara si mai manevrabila atat in lansare cat si in drill.


Ce este lanseta de feeder ?

Lanseta de feeder este o scula de pescuit formata din mai multe tronsoane ( trei mai precis), care in partea terminala superioara este dotata cu varfuri interschimbabile. Rolul acestora este de semnalizare a trasaturii pestelui. Lanseta de feeder este reprezentativa pentru disciplina de pescuit cu monturi fine pe substrat, in asteptare.


Cate modele de lansete feeder exista ?

In functie de talia pestilor, metoda folosita, distanta la care se pescuieste si tipul apei ( lac sau apa curgatoare), exista mai multe lansete de feeder. Difera prin puterea de aruncare si distanta la care pot fi pescuite. De asemenea, se diferentiaza mai multe modele de lansete de feeder prin lungimea acestora.



Ce lansete feeder recomandati?

In functie de stilul de pescuit si locatia aleasa, se recomanda si alegerea unei lansete de feeder. Pentru tehnica method feeder, exista lansete dedicate ce variaza atat ca lungime cat si ca putere de aruncare. Similar, exista lansete de feeder pentru ape curgatoare. In functie de adancimea apelor si debitul acestora, se va alege din gama de lansete de feeder de apa curgatoare modelul care se preteaza cel mai bine. Vezi AICI o gama variata de modele de lansete feeder.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur