Boilies WLC Carp Monster Carp Hookbaits Hardened Stink Caviar 20mm
Comenzi telefonice 031 433 44 44
Indisponibil
Detalii Boilies WLC Carp Monster Carp Hookbaits Hardened Stink Caviar 20mm
Producatorul WLC Carp pune in calea pescarilor de crap boilies-urile de carlig Monster Carp Hookbaits Hardened, momeli realizate din cele mai calitative ingrediente. Acestea au fost testate de-a lungul anilor, obtinand rezultate exceptionale in cadrul sesiunilor de pescuit la crap.
Combinatia de arome, fainuri de peste si lichide nutritive, va atrage cu sigurata chiar si cei mai pretentiosi pesti pe patul de nada.
Fiecare borcan contine o varianta rotunda, si o varianta in forma de "butoias", Monster Carp Hookbaits Hardened fiind o combinatie de arome extrem de atractive, si anume, Caviar & Blue Cheese, presarata cu Asafoetida. Cu o cocentratie ridicata de lichid hidrolizat de krill, Ton, Minamino, betaina lichida, faina de peste LT999, ProteinKonzentrat, DMPT, drojdie si faina de peste predigerata, Haith's Robi Green, vor impresiona inca de la prima utilizare.
Asa cum indica si numele, acestea sunt varinta "hardened" (intarita), avand o rezistenta de 48 de ore in apa. Dat fiind acest fapt, WLC Carp Monster Carp Hookbaits Hardened eliminand lichidele nutritive ce se regasesc in compozitia acestora.
Ingrediente:
- Hidrolizte de Krill;
- Ton;
- Minamino;
- Betaina lichida;
- Faina de peste LT999;
- ProteinKonzentrat;
- DMPMT;
- Drojdie;
- Faina de peste predigerata, Haith's Robin Green;
Caracteristici:
- Atractivitate sporita;
- Hardened;
- 48 de ore rezistenta in apa;
Specificatii:
- Aroma: Stink Caviar;
- Diametru: 20mm;
- Cantitate: 120g.
Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.
Specificatii Boilies WLC Carp Monster Carp Hookbaits Hardened Stink Caviar 20mm
Diametru boilies | 20 mm |
---|---|
Cantitate | Sub 500 g |
Tip boilies-uri tari | Boilies carlig |
Producator | WLC Carp |
Intrebarile clientilor
Intrebari:0
Vezi informatii despre transport si livrare, modalitati de plata, conditii de retur si locatie magazin.