Boilies CPK Bagman Split Squid & Pruna 10-14mm
Comenzi telefonice 031 433 44 44
Stoc magazin / depozit
Detalii Boilies CPK Bagman Split Squid & Pruna 10-14mm
Echipa CPK da dovada din nou de spirit inovator raspunzand cerintelor actuale din pescuitul crapului, cu noua gama de boilies-uri de carlig critic echilibrate, CPK Bagman Split. Da, suna surpirnzator, insa este pe cat se poate de real, conceptul devenind rapid un succes printre impatimiti.
Noua momeala de carlig imbina perfect caracteristicile oferite de ingredientele incluse in mixul de boilies clasic si pop-up, cu mecanica specifica unui boilies critic echlibrat.
O partida de pescuit va reliefa mult mai bine avantajele noii momeli de carlig CPK Bagman Split, insa se cer mentionate macar punctari despre mecanica si nivelul de atractivitate. Temenul critic echilibrat traduce pe jumatate deja modul in care functioneaza aceste boilies-uri in doua tonuri de culoare, acestea anuland greutatea carligului pentru o mai buna prezentare pe substrat, implicit o absorbtie rapida de catre crapii curiosi.
O alta remarca este paleta olfactiva, aromele puternice oferind un raspuns rapid, fapt ce face extrem de potrivita utilizarea boilies-urilor, in special in sesiunile scurte de pescuit, ori, pe lacurile salbatice, cunoscute ca fiind mereu dificl de abordat. In plus, daca substratul este malos, putem din nou sa scoatem din arsenal CPK Bagman Split.
Noua gama este disponibila in cinci arome distincte, fiecare recipient fiind livrat cu doua diametre de boilies critic echiibrat, de 10, respectiv 14mm.
Caracteristici:
- Atractivitate crescuta;
- Ingrediente calitative;
- Diametru: 10-14mm;
- Aroma: Squid & Pruna;
- Cantitate: 130g.
Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.
Urmareste filmul "CPK Bagman Split"!
Specificatii Boilies CPK Bagman Split Squid & Pruna 10-14mm
Diametru boilies | Mix diverse diametre |
---|---|
Producator | CPK |
Intrebarile clientilor
Intrebari:0
Vezi informatii despre transport si livrare, modalitati de plata, conditii de retur si locatie magazin.